Четири бизнес проекта са победители в Академия за местни предприемачи 4.0

Наградният фонд беше увеличен на 30 000 лева.

Moka Coffee & Cakes на Eвгения Ефтимова е големият победител в конкурса за млади предприемачи на Център Ринкър към Фондация BCause. 

Moka
 
Moka Coffee & Cakes е малко кафе на колела, намиращо се в парка на Сандански, a инвестицията от 12 000 лева ще осигури машина за печене на кафе и развитие на бранда.
 
EpoxyWood
 
Второто място и 10 000 лева награда отиват за EpoxyWood в Разлог, за да подкрепят изработката на мебели от дърво и епоксидна смола. Ивайло Аврамов планира да купи оборудване за своята работилница.
 
lotus vibe 
Трето място и 5 000 лева ще бъдат инвестирани за разширение на Lotus Vibe - йога студио в Банско, което набира все по-голяма клиентела. Аксиния Ценова вече е избрала ново и по-голямо място, където ще може да работи с още един инструктор, за да изготвя специални програми за възрастни и деца.
 
InnovaOne 
Четвъртият отличен бизнес е базиран в Харманли. 3000 лева безвъзмездна помощ получават Дарко Тачев, Емануил Манолов и Христо Хубенов за техния проект FrontierOne. Това е сензорна система за мониторинг на въздуха и водата, която решава проблема с липсата на обществено достъпна информация за замърсяването на околната среда. Специфичен пазар за техния продукт са и предприятията. 
 
Във финала на четвъртото издание на Академия за местни предприемачи се състезаваха 14 бизнес проекта. В последния ден наградният фонд беше увеличен с 5000 лева и така стана 30 000 лева - осигурени изцяло от Филип Морис България. 
 
Честито на победителите! Поздравления за чудесните представяния на всички финалисти!
 
 

Академия за местни предприемачи е обучителна програма, специално създадена за хора с предприемачески идеи, които искат да стартират собствен бизнес. Насочена е към тютюнопроизводителните региони в страната – областите Кърджали, Хасково, Благоевград и Силистра. Осъществява се от Център за предприемачество и обучения „Ринкър“ към Фондация BCause с финансовата подкрепа на Филип Морис България като част от програмата „Забавно лято, грижовна есен 2020“.

 
Всички права запазени © 2023 Център Ринкър за предприемачество и обучения към Фондация BCause. Уеб агенция Кая Про ООД
All Rights Reserved © 2023 Ringer Center for Entrepreneurship and Training, Bcause Foundation. Web Agency Kaya Pro Ltd